Ρόδος: Χασισοφυτεία... εσωτερικού χώρου σε σπίτι

Ρόδος: Χασισοφυτεία... εσωτερικού χώρου σε σπίτι

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών 

rodos_xasis
Πλήρη εξοπλισμό για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου είχε στήσει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού του στην πόλη της Ρόδου ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος καλλιεργούσε σε γλάστρες 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες ανάπτυξης.

Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών έπειτα από στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του, όπου βρέθηκε η φυτεία και κατασχέθηκαν ο εξοπλισμός, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56,8 γραμμαρίων, μια ζυγαριά, ένα πιστόλι replica με γεμιστήρα και ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

*** Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πέλλας έναν 59χρονο Έλληνα να περιποιείται τα 13 γιγαντιαία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 3,70 μέτρων που καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή των Γιαννιτσών. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη στην ίδια περιοχή και στην αυλή βρέθηκε κρυμμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 56 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο 59χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Σε περιοχή των Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 44χρονος Έλληνας καθώς, κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στην κατοικία του, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 646 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης