Λάρισα: Είχε στο σπίτι της ναρκωτικά γνωστά και... άγνωστα!

Λάρισα: Είχε στο σπίτι της ναρκωτικά γνωστά και... άγνωστα!

Ούτε οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να αναγνωρίσουν κάποιες από τις ουσίες που είχε στη... συλλογή της η 45χρονη

xeiropedes
Ούτε οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφεραν να αναγνωρίσουν κάποιες από τις ουσίες που είχε στη... συλλογή της μία 45χρονη Ελληνίδα, στην κατοικία της οποίας στη Λάρισα έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα μετά από πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση!

Συνολικά, στο σπίτι της ύποπτης βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης βάρους 316,7 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης σε στερεά μορφή, 17 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, μία συσκευασία με τρίμματα βουπρενορφίνης, επτά κενές συσκευασίες με αποτυπωμένο λογότυπο κάνναβης, και ένας τρίφτης με υπολείμματα χασίς.

Όμως, κατασχέθηκαν ακόμη μία συσκευασία με μικροποσότητα σκόνης και άλλη μία με μια εύπλαστη μάζα, άγνωστης σύνθεσης και οι δυο, που οι αστυνομικοί τις έστειλαν στα εργαστήρια για να γίνει χημική ανάλυση και να διαπιστωθεί τι ήταν.

Η 45χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης