Ανήλικος το έριξε στις διαρρήξεις στην Αχαΐα

Ανήλικος το έριξε στις διαρρήξεις στην Αχαΐα

Διαρρήκτης ετών 15

peripoliko_0
Εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες η εισβολή στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δυμαίων και αποκαλύφθηκε ότι δράστης ήταν ένας ανήλικο αγόρι που είχε διαπράξει και άλλες κλοπές σε βάρος μιας επιχείρησης στην ίδια περιοχή.

Ο 15χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει τα τέσσερα γραφεία στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες της δημοτικής επιχείρησης και τα είχε ερευνήσει αναζητώντας χρήματα, χωρίς να πειράξει τον εξοπλισμό. Όμως, δεν βρήκε παρά μόνο 15 ευρώ στο ταμείο της Δ.Ε.Υ.Α. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και ο ανήλικος δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στη δυτική Αχαΐα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το περασμένο Σάββατο είχε τρυπώσει στο προαύλιο μιας επιχείρησης στην Κάτω Αχαΐα και προκάλεσε μικρές φθορές σε σταθμευμένο όχημα, ενώ και στις 19 Σεπτεμβρίου είχε ερευνήσει όλα τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στον ίδιο χώρο και είχε κλέψει ένα μικρό χρηματικό ποσό από ένα από αυτά.

Ο «άγουρος» διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, κατηγορούμενος για κλοπές. Μαζί του, παραπέμφθηκε και ο πατέρας του που περιλαμβάνεται στην σχετική δικογραφία με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης