Μεσολόγγι: Εμβόλισαν ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και μετέφεραν έναν αυτόματο πωλητή με κλεμμένα Ι.Χ.!

Μεσολόγγι: Εμβόλισαν ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και μετέφεραν έναν αυτόματο πωλητή με κλεμμένα Ι.Χ.!

Οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου μελετούν καρέ-καρέ τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και προσπαθούν να εντοπίσουν τα κλεμμένα οχήματα

peripoliko
Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Αιτωλοακαρνανία για να εντοπιστούν τα δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα που έκλεψαν άγνωστοι από το Αιτωλικό και το Νιοχώρι του δήμου Μεσολογγίου και τα χρησιμοποίησαν για να εμβολίσουν ένα ΑΤΜ και ένα κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., αλλά και για να μεταφέρουν έναν... αυτόματο πωλητή καυσίμων!

Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν όταν οι δράστες εμβόλισαν το ATM της Εθνικής τράπεζας στο Νεοχώρι Οινιάδων, χωρίς να καταφέρουν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Ώσπου να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά, οι ίδιοι κακοποιοί -που, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν πέντε ή έξι και φορούσαν κουκούλες- είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν και τα ΕΛ.ΤΑ. Νεοχωρίου, αλλά ούτε αυτή τη φορά τα κατάφεραν.

Και ενώ οι δυνάμεις της Αστυνομίας τους αναζητούσαν παντού, οι δράστες έφτασαν στο Κεφαλόβρυσο όπου «γκρέμισαν» με το ένα κλεμμένο όχημα ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης καυσίμων το οποίο περιείχε 2.000 ευρώ, το φόρτωσαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν. Οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου μελετούν καρέ-καρέ τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και προσπαθούν να εντοπίσουν τα κλεμμένα οχήματα και το μηχάνημα, που προφανώς θα έχουν ξεφορτωθεί κάπου οι κουκουλοφόροι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης