Ο Μανώλης Κωστάκης υπεύθυνος για την Παιδική Αγωγή και Αθληση στο Δήμο Καλλιθέας

Ο Μανώλης Κωστάκης υπεύθυνος για την Παιδική Αγωγή και Αθληση στο Δήμο Καλλιθέας

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  εγκρίθηκε ομόφωνα η τοποθέτηση του  ως προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης μετά από πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου

kostakis
Ύστερα από μια επιτυχημένη πορεία 5 ετών στο Δήμο Καλλιθέας και δύο διαδοχικές θητείες αρχικά ως αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος καθαριότητας & Τοπικής Ανάπτυξης για τα δυόμισι πρώτα χρόνια και αμέσως μετά από το 2017 έως το τέλος της προηγούμενης δημοτικής περιόδου ως αντιδήμαρχός Παιδείας και Πολιτισμού, ο Μανώλης Κωστάκης αναλαμβάνει ένα νέο νευραλγικό πόστο.
Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο  εγκρίθηκε ομόφωνα η τοποθέτηση του  ως προέδρου του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης μετά από πρόταση του Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

Ο ιδιαίτερα δραστήριος δημοτικός σύμβουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία τα έργα ανάπλασης του Παράκτιου μετώπου τοποθετούν την Καλλιθέα στο νέο χάρτη της Αθηναικής Ριβιέρας. Ο ίδιος μιλώντας στο Protothema.gr επισημαίνει πως «Η Καλλιθέα του «Κ. Π. Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», του πολιτισμού,  του Αθλητισμού, της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε. Το όραμα μας είναι να καταστεί  η Καλλιθέα  σημείο αναφοράς  και επίσκεψης για όλη την Αττική με πρόσημο την τοπική της Ανάπτυξη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης