Συναγερμός στο Λιμενικό για βίντεο με καταδίωξη στο Αιγαίο που «κατέβηκε» με παρέμβαση Αλβανών

Συναγερμός στο Λιμενικό για βίντεο με καταδίωξη στο Αιγαίο που «κατέβηκε» με παρέμβαση Αλβανών

Σύμφωνα με πληροφορίες το βίντεο έχει τραβηχτεί με κάμερα από το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. 

foto-lim
Μυστήριο και κινητοποίηση στο Λιμενικό Σώμα μετά την περίεργη «εξαφάνιση» του βίντεο από την κινηματογραφική καταδίωξη Αλβανών και Ιταλών βαρόνων ναρκωτικών στο Αιγαίο που ακινητοποιήθηκαν από βατραχανθρώπους της Μ.Υ.Α και αναρτήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Από νωρίς το πρωί το βίντεο έχει μπλοκαριστεί και οποίος μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα του Λιμενικού Σώματος προσπαθεί να δει το υλικό διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς όπως φαίνεται και στη φωτογραφία αναγράφεται ότι «αυτό το βίντεο διαθέτει περιεχόμενο από τον κάτοχο. ABC News Albania ο οποίος το έχει αποκλείσει για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων».

selida-limenikou
limeniko-vid-1


Και εδώ αρχίζει το μυστήριο καθώς όπως λένε οι πληροφορίες το βίντεο έχει τραβηχτεί με κάμερα από το ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και συνεπώς δεν τίθεται κανένα θέμα πνευματικών δικαιωμάτων.

Έτσι το Λιμενικό ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, από το να έγινε κάποιο τεχνικό λάθος μέχρι και την ακραία περίπτωση να έχουν χτυπηθεί από χάκερ  προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία και να γίνεται η αναπαραγωγή του βίντεο.

Κλείσιμο
Τελικά μετά από περίπου έξι ώρες, αποκαταστάθηκε και πλέον παίζει κανονικά, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ήταν αυτό που «έριξε» το υλικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης