Είχαν τα πειστήρια για τη διακίνηση κοκαΐνης στη Φλώρινα

Είχαν τα πειστήρια για τη διακίνηση κοκαΐνης στη Φλώρινα

Το ζευγάρι συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου, άνδρες του οποίου ανέλαβαν την έρευνα στην κατοικία τους

kok-fl
Πιο ατράνταχτα πειστήρια που να αποδεικνύουν ότι διακινούσαν κοκαΐνη, δεν μπορούσαν να έχουν μαζί τους οι δυο Έλληνες που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. να κινούνται με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους σε περιοχή της Φλώρινας και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο.

Ο μεταλλικός δοσομετρητής με μικροποσότητα ναρκωτικού ήταν αρκετός για να οδηγήσει στην σύλληψη του 48χρονου οδηγού και της 34χρονης συντρόφου του! Επιπρόσθετα, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την προέλευση των 700 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν. Το ζευγάρι συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Αμυνταίου, άνδρες του οποίου ανέλαβαν την έρευνα στην κατοικία τους.

Και εκεί, βρέθηκαν συνολικά 27,1 γραμμάρια κοκαΐνης, μικροποσότητα μεθαμφεταμίνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 69 κενά νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών, που έσβηναν και την τελευταία αμφιβολία για τις δραστηριότητές τους. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης