Άγνωστος λήστεψε ηλικιωμένο αλλοδαπό στην Πάτρα

Άγνωστος λήστεψε ηλικιωμένο αλλοδαπό στην Πάτρα

Το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις βάσει της περιγραφής που που τους έδωσε, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη

astuynomia01
Με την χρήση σωματικής βίας επιτέθηκε ένας άγνωστος σε έναν 70χρονο αλλοδαπό ο οποίος κινούνταν πεζός στην Πάτρα, τη νύχτα της Πέμπτης και, όταν τον εξουδετέρωσε, άρπαξε από τις τσέπες του 400 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και εξαφανίστηκε.

Το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις βάσει της περιγραφής που που τους έδωσε, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. Έτσι, σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστου και συνεχίζουν την προανάκριση.

*** Άλλη μια ληστεία μεταξύ μεταναστών αναστάτωσε το hot spot στη Μόρια της Λέσβου, όπου ένας 32χρονος άρπαξε το κινητό ενός 25χρονου χτυπώντας τον και ακινητοποιώντας τον με την απειλή μαχαιριού. Ωστόσο, ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης κατηγορούμενος για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης