Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων: Γιόρτασε τα 20 χρόνια της

Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων: Γιόρτασε τα 20 χρόνια της

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πατέρας πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Κωστής Φραγκούλης της Franman και του Propeller Club Port Of Pireaus και ο Νότης Μηταράκης Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας

lesxi
Τα 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα ναυτιλιακά δρώμενα της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας γιόρτασε χθες το βράδυ (Σάββατο 21/9/2019) η Ναυτιλιακή Λέσχη Χίων.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πατέρας πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Κωστής Φραγκούλης της Franman και του Propeller Club Port Of Pireaus, ο Νότης Μηταράκης Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Πάνος Κιρνίδης διευθύνων σύμβουλος του Νηολογίου Παλάου, υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας αλλά και της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Ο πρόεδρος της Λέσχης ο καπετάνιος Γιώργος Τσουρής και ο γ.γ. επίσης καπετάνιος Αντώνης Πιτσιλός υποδέχθηκαν τους καλεσμένους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν τα παλαιότερα στελέχη της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων.

Χιωτες-2


Η Χίος δικαίως αποτελείται «ναυτομάνα» αφού από τον προπροηγούμενο αιώνα «γεννά» ναυτικούς και πλοιοκτήτες ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί την καρδιά της ναυτιλίας και σε επιστημονικό επίπεδο αφού έχει εξελιχθεί σε διεθνές κέντρο ναυτιλιακής γνώσης και αριστείας. Έχει το Ναυτιλιακό τμήμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, Ιδιωτικό Ναυτικό Λύκειο, Ιδρύματα προαγωγής ναυτιλιακών γραμμάτων και έρευνας, Δημόσια Ναυτικά Λύκεια.

Η ΝΛΧ ιδρύθηκε το 1999 με πρωταρχικό σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών του για τις εξελίξεις, τις προοπτικές και τις τάσεις της ναυτιλίας, τη μελέτη προβλημάτων του ναυτιλιακού χώρου, τη συμβολή του στην επίλυση αυτών με τη συνεργασία των εκάστοτε αρμοδίων φορέων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς επίσης την ανάπτυξη δεσμών και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Τα μέλη Χιακής καταγωγής απασχολούνται επαγγελματικά με τη ναυτιλία είτε ως στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ειδικοτήτων του χώρου (Αξιωματικοί του Εμπορικού / Πολεμικού Ναυτικού, Brokers, Πράκτορες, Ναυπηγοί, Λογιστές, Δικηγόροι κλπ).

Χιωτες-3
Χιωτες-4
Χιωτες-5
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης