Παρακολουθούσαν με κάμερα τα χασισόδεντρα στη Ρόδο

Παρακολουθούσαν με κάμερα τα χασισόδεντρα στη Ρόδο

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό επιτήρηση την φυτεία, ωστόσο ο καλλιεργητής αντιλήφθηκε την παρουσία τους -προφανώς βλέποντάς τους από την κάμερα - και φρόντισε να μην εμφανιστεί

Rodos-xasisodentra
Δεν έφερε αποτέλεσμα η ενέδρα που έστησαν οι αστυνομικοί σε μια αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου, όπου είχαν εντοπίσει μια «ορφανή» μίνι χασισοφυτεία μέσα σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο τον οποίο μάλιστα επιτηρούσαν μέσω μιας φορητής κάμερας που είχαν εγκαταστήσει!

Οι αστυνομικοί είχαν θέσει υπό επιτήρηση την φυτεία, ωστόσο ο καλλιεργητής αντιλήφθηκε την παρουσία τους -προφανώς βλέποντάς τους από την κάμερα- και φρόντισε να μην εμφανιστεί. Έτσι, αναγκάστηκαν να ξεριζώσουν τα τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία βρίσκονταν σε στάδιο πλήρους ανάπτυξης και είχαν ύψος 1,24 μέτρου.

Ωστόσο, ο δράστης είχε αφήσει πίσω του τον καλλιεργητικό εξοπλισμό του και την κάμερα, τα οποία εστάλησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας και εξετάζονται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Στο μεταξύ, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για καλλιέργεια ναρκωτικών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης