Φύτεψε 30 χασισόδεντρα στην αυλή του σπιτιού του

Φύτεψε 30 χασισόδεντρα στην αυλή του σπιτιού του

Ένας 44χρονος που ζούσε στην Καβάλα, διατηρούσε φυτεία με 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως δυο μέτρων

Kavala-xasisofyteia
Μόνιμος κάτοικος ενός χωριού της Καβάλας ήταν ένας 44χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν στις καλλιέργειες της περιοχής, αλλά φρόντιζε να εμπλουτίζει τα εισοδήματά του χάρη στην διακίνηση χασίς που παρήγαγε από τη φυτεία την οποία καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του!

Στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. στην κατοικία του αλλοδαπού, ανακάλυψαν τη φυτεία με τα 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως δυο μέτρων αλλά και ένα κιλό και 560 γραμμάρια κλώνους κάνναβης και 260 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε τρυγήσει. Έτσι, συνέλαβαν τον 44χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας και ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου που έγινε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου σε έναν 31χρονο Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, βρέθηκε στην κατοχή του μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 59,8 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Ένα ανήλικο παιδί μόλις 14 χρόνων συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, όταν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Οι αστυνομικοί έμειναν άναυδοι, όταν βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,2 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν μαζί με έναν 18χρονο αλλοδαπό που επέβαινε στη μηχανή με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης