Διέρρηξαν για τέταρτη φορά το ίδιο σπίτι στην Ιεράπετρα

diarriksi

Η ιδιοκτήτρια έλειψε μερικές ώρες το βράδυ του Σαββάτου και μόλις επέστρεψε βρήκε τα πάντα άνω-κάτω

Βαρέθηκε να μετράει… διαρρήξεις στο σπίτι της μια γυναίκα από την ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, η οποία έγινε για τέταρτη φορά στόχος άγνωστου εισβολέα το βράδυ του Σαββάτου όταν έλειψε για λίγες ώρες και μόλις επέστρεψε βρήκε τα πάντα άνω-κάτω!

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, διαρρήκτες είχαν τρυπώσει στο σπίτι της στην περιοχή της Καλλιθέας από ένα παράθυρο που είχε αφήσει μισάνοιχτο, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν 370 ευρώ που βρήκαν σε μια από τις τσάντες της.

Το ίδιο σπίτι είχε διαρρηχθεί άλλες τρεις φορές τους τελευταίους μήνες και οι δράστες, που δεν αποκλείεται να είναι οι ίδιοι, είχαν αρπάξει όλα τα χρυσά κοσμήματα της ιδιοκτήτριας.

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (2)

97%

Ας προσέχατε την ψηφίζατε… Τώρα τουμπεκί!

Τις

3 φορές έχουν διαρρήξει το πατρικό μου στους Αμπελοκήπους, η τελευταία φορά πριν 2 εβδομάδες... Είχαμε μάλιστα βάλει και καλύτερες κλειδαριές. Καμία σύλληψη, κανένα αποτυπωμα, καμία πρόνοια για να μην ξαναγίνει. Στο καφενείο που το ανέφερα, όλοι είπαν ότι τους είχαν διαρρήξει. Ο καφετζής πρέπει να έχει το ρεκόρ γιατί του το σπάνε κάθε βδομάδα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης