Αλλοδαποί διακινούσαν κοκαΐνη και ecstasy στον Λαγανά

Αλλοδαποί διακινούσαν κοκαΐνη και ecstasy στον Λαγανά

Τρεις από τους δράστες, μία 20χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 24 και 33 χρόνων εντοπίστηκαν διαδοχικά από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ διέθεταν προς πώληση τα ναρκωτικά και συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται μία ακόμη 29χρονη αλλοδαπή συγκάτοικός τους

ast56
Ανέξοδες διακοπές στην περιοχή του Λαγανά έκαναν δυο ζευγάρια νεαρών αλλοδαπών, που έβγαζαν και με το παραπάνω τα έξοδά τους πουλώντας κοκαΐνη, ecstasy και χασίς σε άλλους νεαρούς παραθεριστές στα club και τα νυχτερινά κέντρα.

Τρεις από τους δράστες, μία 20χρονη γυναίκα και δύο άνδρες ηλικίας 24 και 33 χρόνων εντοπίστηκαν διαδοχικά από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενώ διέθεταν προς πώληση την πραμάτειά τους και συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται μία ακόμη 29χρονη αλλοδαπή συγκάτοικός τους.

Με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., βρέθηκαν στο σπίτι συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 10,6 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 27,2 γραμμαρίων, 16 χάπια ecstasy, ένα μαχαίρι και 860 ευρώ και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης