Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Διόνυσου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Διόνυσου

Εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στις 7 και 8 Αυγούστου

ethniki_odos
 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή του Δήμου Διόνυσου, θα ισχύσουν στις 7 και 8 Αυγούστου, κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος

Συγκεκριμένα:

Α' ΦΑΣΗ

- Πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού και της παράλληλης βοηθητικής οδού και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Β' ΦΑΣΗ

- Πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Καπανδριτίου.
- Τοπικός αποκλεισμός της Λ. Κρυονερίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Στέφανο. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ ανά κατεύθυνση, από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κρυονέρι.
- Αποκλεισμός αριστερού τμήματος κλάδου εξόδου από Αθήνα προς Λαμία. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης