Νιόπαντροι πήγαν για μπάνιο και τους έκλεψαν τα δώρα γάμου!

Νιόπαντροι πήγαν για μπάνιο και τους έκλεψαν τα δώρα γάμου!

Τα ίχνη των δραστών που «χτύπησαν» το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους μέρα - μεσημέρι της Κυριακής, δεν εντοπίστηκαν και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη

astinomia
Το φυσάνε και δεν κρυώνει δυο νέοι που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πήγαν για μπάνιο σε μια παραλία της Λάρισας καθώς, την ώρα που εκείνοι απολάμβαναν την δροσιά της θάλασσας, άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό τους και άρπαξαν από το πόρτ μπαγκάζ 2.500 ευρώ!

Τα χρήματα προέρχονταν από δώρα του γάμου του ζευγαριού, που κάλεσε αμέσως την Αστυνομία στην παραλία Κόκκινο Νερό. Ωστόσο, τα ίχνη των δραστών που «χτύπησαν» το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους μέρα - μεσημέρι της Κυριακής, δεν εντοπίστηκαν και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι διαρρήξεις οχημάτων στα παράλια της Λάρισας αποτελούν πια καθημερινό φαινόμενο και φαίνεται να είναι έργο οργανωμένων συμμοριών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», παρόμοιες καταγγελίες για κλοπές σε οχήματα παραθεριστών έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στις παραλίες της Αλεξανδρινής, της Κουτσουπιάς και του Ψαρόλακκα και στην Αγία Παρασκευή Τεμπών, με τους δράστες να καταφέρνουν πάντα να διαφεύγουν αθέατοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης