

Εμπρός για μία Αριστερή Ελλάδα Νέα! Στο δρόμο που χαράχτηκε από τον ήρωα Κορκονέα!! Να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία-Αλ6!
Ψάξτε στο Google για τον Κούγια, ο οποίος εξηγεί ξεκάθαρα ότι ο Κορκονέας θα αποφυλακιζόταν και με τον παλιό ποινικό κώδικα, και ότι το μόνο που είχε σημασία ήταν η αναγνώριση του ελαφρυντικού ή όχι. Γεγονός παραμένει ότι αποφυλακίστηκε επί ΝΔ, όπως και ο Φλώρος. Όλα τα άλλα είναι σάλτσες και δικαιολογίες.
Θὰ κάψουν πάλι τὴν Ἀθήνα;;Καὶ τί θὰ ζητᾶνε;; Ἀλλαγὴ τοῦ νόμου ποὺ ἆρον ἆρον οἱ ἴδιοι ψήφισαν;; (κρῖμα τὸ παλλικαράκι,κρῖμα καὶ γι''αὐτὸν ποὺ κατέστρεψε τὴν ζωή του)
Όσο στην Ελλάδα υπήρχαν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ ιδεολογιών η Ελλάδα στραβά κουτσά αναπτυσσόταν έχοντας και δημόσια τάξη , μόλις ισοπεδώθηκαν όλα αυτά από το 1981 και μετά η χώρα πάει κατά διαβόλου , φαντάσματα εξαφανισμένα από την πολιτική ζωή της χώρας ξαναεμφανίστηκαν με ρόλο πρωταγωνιστικό , όλα αυτά γιατί η λαϊκή δεξιά αλώθηκε από τρίτους που κατάφεραν να φυτέψουν στις τάξεις της δούρειους ίππους που με ρέγουλα και υπομονή κατέστρεψαν το υπόβαθρο της καταντώντας την σαν της άλλες λαϊκίστικη κομματική οργάνωση , με εισαγωγή στις τάξεις της (αλλόθρησκους πολιτικά ) ανθρώπους με την ελπίδα να αντλήσουν από εκεί ψηφοφόρους , υποδεικνύοντας ότι τους ενδιαφέρει η ψήφος =καρέκλα και όχι το μέλλον της χώρας όπως το είχαν σχεδιάσει πριν από αυτούς η δημιουργοί της δεξιάς λαϊκής ιδεολογίας . Γίνονται εγκλήματα τα οποία μένουν για χρόνια στα συρτάρια με διάφορες δικαιολογίες και τερτίπια ,γίνονται και άλλα (από αμέλεια – για λόγους αυτοπροστασία – από ατύχημα) δεν έχει σημασία η πράξη είναι πράξη , αλλά δεν διερευνώνται πάντα με τον ζήλο μεταξύ τους η υποθέσεις , παράδειγμα υπόθεση ΜΑΡΦΙΝ και η δολοφονία των δυο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής , δεν είδαμε δάκρια από τους αριστερούς ούτε για την ΜΑΡΦΙΝ ούτε για της δυο δολοφονίες έξω από τα γραφεία της Χ.Α , δεν είδαμε να ονομάζονται δρόμοι και πλατείες με ονόματα (ηρώων) να στήνονται αγάλματα για άγνωστους (ήρωες) , άρα τα δάκρια και τα μεγάλα λόγια είναι κροκοδείλια ,έτσι δεν πάμε πουθενά και ας λένε οι διάφορη ιθύνοντες ότι παραμύθι θέλουν στους υγιής πολιτικά Έλληνες πολίτες .
Φτωχός, χωριατόπαιδο, ειδικός φρουρός. Σκότωσε κατά λάθος ή όχι, παιδί ανώτερης κοινωνικής τάξης των βορείων προαστίων. Τον είχε προσχεδιάσει τον φόνο; προφανώς όχι, αφού για δουλειά έφυγε από το σπίτι του και το θύμα δεν το γνώριζε. Ποιος άλλος με τα δεδομένα αυτά έμεινε 11 χρόνια φυλακή στην Ελλάδα; Προκαλώ κάθε σύντροφο να μας δώσει ένα άλλο παράδειγμα. Ο Κορκονέας, η γυναίκα του και τα 3 παιδιά του, ήταν θύμα ταξικής διάκρισης. Τους γονείς του ληστή και τρομοκράτη φίλου του θύματος που έκανε "απεργία πείνας" συνάντησε ο πρωθυπουργός, για τα παιδιά του Κορκονέα ποιος νοιάστηκε; Κρίμα Αντώνη, θα μπορούσε εδώ να γίνεις αποστάτης της τάξης σου...
Τι ειρωνεία!!Το κόμμα που εκμεταλλεύτηκε πλήρως τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, ήταν αυτό που άνοιξε το δρόμο για την αποφυλάκιση του φονιά του με το νέο ποινικό κώδικα, που αν δεν αλλάξει άμεσα, έχουν να βγουν κάτι καλόπαιδα από τις φυλακές, σκέτα διαμαντάκια.
LIVE η κίνηση - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης, λόγω της επετείου του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Παρακολουθήστε μέσα από τον χάρτη της Google την κίνηση, επιλέγοντας την πιο «έξυπνη» διαδρομή
Ο Κορκονεας θα γυρισει στα παιδια του.. Το αλλο το παιδακι που ειναι στο χωμα θα γυρισει στη μαμα του; Αποφαση αισχος.. Κουραγιο στην οικογενεια του Αλεξη..