Κωνσταντοπούλου στον «Θέμα 104,6»: O νέος ποινικός κώδικας και η απόφαση του δικαστηρίου οπλίζουν κάθε νέο Κορκονέα

Κωνσταντοπούλου στον «Θέμα 104,6»: O νέος ποινικός κώδικας και η απόφαση του δικαστηρίου οπλίζουν κάθε νέο Κορκονέα

Καταγγελίες για μεθόδευση από την συνήγορο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

zois_konsta
O νέος ποινικός κώδικας και η απόφαση του δικαστηρίου οπλίζουν το χέρι κάθε νέου Κορκονέα, είπε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου για τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε μεθοδεύσεις και από την πλευρά του δικαστηρίου που όπως είπε «θέλησε να εισαγάγει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο σε συγκεκριμένες διατάξεις».



«19 Ιουνίου αναμένονταν να εκδοθεί η απόφαση για Κορκονέα - Σαραλιώτη. Τότε ο συνήγορος του δεν εμφανίστηκε, και ήρθε ένας άλλο εκπρόσωπός τους λέγοντας ότι ασθένησε. Αυτό έγινε για να γίνει η έκδοση της απόφασης μετά την 1 Ιουλίου για να μεθοδευτεί, ώστε να γίνει με τις διατάξεις του νέου ποινικού κώδικα. Εμείς ζητήσαμε από το δικαστήριο να γίνει πριν την 1η Ιουλίου η σύγκληση του δικαστηρίου και έκαναν τα πάντα να μην γίνει», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια με προσχήματα. Το δικαστήριο και ο νέος ποινικός κώδικας, οπλίζει κάθε νέο Κορκονέα», τόνισε.

Όπως εξήγησε «ο νέος ποινικός κώδικας δεν θα ψηφιζόταν άρον – άρον, χωρίς συζήτηση για το καλό μας. Το έκαναν για συγκεκριμένες σκοπιμότητες και αυτοί έχουν ευθύνες. Διότι υπηρετώντας αυτές τις σκοπιμότητες, δημιούργησαν αυτό το αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης