Βαρυμπόμπη: Πέρασαν μόνο 4-5 χωρίς απόδειξη υποστηρίζει ο διοργανωτής των καλλιστείων

Βαρυμπόμπη: Πέρασαν μόνο 4-5 χωρίς απόδειξη υποστηρίζει ο διοργανωτής των καλλιστείων

«Αυθαίρετα αποφάσισε ο ελεγκτής να πει ότι πέρασαν 63 άτομα χωρίς απόδειξη και μας έβαλαν πρόστιμο 250 ευρώ στο άτομο» υποστήριξε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιώργος Κούβαρης

afrodite-n1
Μια τελείως διαφορετική εκδοχή για τη φοροδιαφυγή στα καλλιστεία στην Βαρυμπόμπη που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή εδωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο διοργανωτής τους, Γιώργος Κούβαρης.

Ο διοργανωτής των καλλιστείων υποστήριξε ότι «αποφασίσαμε να μην πάρουμε χρήματα από τους καθήμενους και είχαμε βάλει εισιτήριο 50 ευρώ για τους όρθιους. Κάποια στιγμή πέρασαν τέσσερα-πέντε άτομα και δεν κόπηκε η απόδειξη. Τότε θεώρησε αυθαίρετα ο ελεγκτής να πει ότι πέρασαν 63 άτομα χωρίς απόδειξη και μας έβαλαν πρόστιμο 250 ευρώ στο άτομο».

Ο Γιώργος Κούβαρης υποστηρίζει, επίσης, ότι οι ελεγκτές δεν ήταν τέσσερις όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ALPHA, αλλά δύο με τους οποίους μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο ίδιος απέδωσε τις πληροφορίες που μιλούσαν για 150 φορολογικές παραβάσεις και μεγάλη ποσότητα χρημάτων που βρέθηκε σε σακούλα «σε κάποιους που δεν άρεσε ότι προωθούμε πολιτισμό με τα καλλιστεία. Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει εκτός από την ομορφιά να προωθήσουμε την κουλτούρα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης