Συμμορία παραβίαζε σπίτια σε Γιαννιτσά και Κατερίνη

burglar

Η δράση τους, που περιλαμβάνει συνολικά 12 κλοπές, εξιχνιάστηκε τώρα και ταυτοποιήθηκαν η 24χρονη γυναίκα και ένας 28χρονος Έλληνας

Με το αυτοκίνητο μιας νεαρής Ελληνίδας μετακινούνταν τα μέλη μιας σπείρας διαρρηκτών που «άνοιγαν» σπίτια στα Γιαννιτσά και την Κατερίνη τον Απρίλιο και Μάιο του 2018. Η δράση τους, που περιλαμβάνει συνολικά 12 κλοπές, εξιχνιάστηκε τώρα και ταυτοποιήθηκαν η 24χρονη γυναίκα και ένας 28χρονος Έλληνας.

Η νεαρή χρησιμοποιούσε το όχημά της αλλάζοντας συνεχώς πινακίδες κυκλοφορίας που η συμμορία έκλεβε από άλλα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μην εντοπίζεται. Με αυτό οι συνεργοί της έφταναν στα σπίτια- στόχους και παραβίαζαν τις εισόδους, τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες με τη βοήθεια ενός αιχμηρού αντικειμένου.

Έτσι, διέπραξαν τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια στα Γιαννιτσά απ' όπου άρπαξαν 1.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ και άλλες τρεις σε σπίτια στην Κατερίνη στα οποία δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

Η σπείρα εμπλέκεται και σε πέντε πινακίδων κυκλοφορίας από οχήματα σταθμευμένα στα Γιαννιτσά, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις. Σε βάρος της 24χρονης, του 28χρονου και των άγνωστων ακόμη συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

ΣΧΟΛΙΑ

Σάκης

Τι κάνει νιάου νιάου...μα φυσικά οι αγαπημένοι μας βρομα!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης