Οικιακές χασισοφυτείες σε Κάλυμνο, Κέρκυρα και Αμφιλοχία

Οικιακές χασισοφυτείες σε Κάλυμνο, Κέρκυρα και Αμφιλοχία

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς των τοπικών τμημάτων 

XASISOFYTEIA-AYTOMATO-POTISMA
Στα 70 του χρόνια βρέθηκε με χειροπέδες ένας κάτοικος της Καλύμνου όταν, στο πλαίσιο επιχείρησης που οργανώθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην κατοικία του επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,35 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν.

Στο σπίτι του ηλικιωμένου κατασχέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,65 γραμμαρίων και διάφορα σύνεργα για την χρήση ναρκωτικών. Ο 70χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Στην Κέρκυρα, κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ένας 36χρονος Έλληνας, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν συσκευασίες με άλλα 229 γραμμάρια και σε μια κοντινή υπαίθρια έκταση 13 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου τα οποία καλλιεργούσε. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Στην αυλή του σπιτιού του, σε ένα χωριό της Αμφιλοχίας, καλλιεργούσε 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,45 ως 1,45 μέτρου ένας 56χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Μάλιστα, τους παρέδωσε και ένα γυάλινο βάζο με 3,9 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης. Ο δράστης παραπέμφθηκεστον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας και του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης