Θεομηνία στη Χαλκιδική: Σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 14 τραυματίες
Δεύτερη μέρα νοσηλείας για 14 τραυματίες από τα καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική – Μία γυναίκα παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου
Σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης παραμένουν νοσηλευόμενοι 14 τραυματίες από τη θεομηνία στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οκτώ τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Εξ αυτών μια γυναίκα που παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πέντε τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Πολυγύρου και ένα παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.
Ενδεχομένως να δοθούν και άλλα 2-3 εξιτήρια εντός της ημέρας
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.