Κι άλλος 18χρονος διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στην Ίο

Κι άλλος 18χρονος διακινούσε κοκαΐνη και χασίς στην Ίο

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η διακίνηση ναρκωτικών στο γραφικό νησί από παιδιά που μόλις έχουν ενηλικιωθεί

Ios-kokaini-xasis
Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η διακίνηση ναρκωτικών στην γραφική Ίο από παιδιά που μόλις έχουν ενηλικιωθεί, αλλά βρίσκουν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν ανέξοδες διακοπές βγάζοντας και κέρδος. Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ιητών πέρασαν χειροπέδες σε ένα νεαρό παραθεριστή.

Πρόκειται για έναν 19χρονο Έλληνα στον οποίο έγινε έλεγχος την Κυριακή στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 85,5 γραμμαρίων, ένα «φιξάκι» κοκαΐνης και έναν θρυμματιστή κάνναβης. Οι διακοπές του νεαρού πήραν άδοξο τέλος, καθώς οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, είχε συλληφθεί στην Ίο ένας 18χρονος Έλληνας στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί είχαν βρει ακατέργαστη κάνναβη βάρους 46,4 γραμμαρίων και έναν θρυμματιστή, ενώ στις 15 Ιουνίου συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί ηλικίας 29 και 24 χρόνων και ένας 20χρονος Έλληνας οι οποίοι είχαν πάνω τους πλήθος συσκευασίες με συνολικά 108,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 10,8 γραμμάρια κοκαΐνης, έτοιμες για πώληση.
ss01


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης