Χασισοκαλλιεργητής διακινούσε και λαθραίο καπνό στο Κιλκίς

Χασισοκαλλιεργητής διακινούσε και λαθραίο καπνό στο Κιλκίς

Ο δράστης καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου και έκανε λαθρεμπόριο καπνικών ειδών

Kilkis-xasisodentra-tsigara
Πολυσχιδείς δραστηριότητες είχε αναπτύξει ένας 49χρονος κάτοικος κοινότητας έξω από την πόλη του Κιλκίς, αλλά ήταν όλες... παράνομες, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Παιονίας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του και του πέρασαν χειροπέδες, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο δράστης καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου, αλλά έκανε και λαθρεμπόριο καπνικών ειδών, όπως αποκαλύφθηκε από τα 1.150 λαθραία πακέτα καπνού συνολικού βάρους 57 κιλών και 500 γραμμαρίων που βρέθηκαν εκεί και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ένας σπαστήρας κάνναβης και τρία μαχαίρια κι έτσι ο 49χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, που του απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Δίωξη για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φλώρινας σε έναν 22χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός σε περιοχή της Φλώρινας και βρήκαν μέσα 60 πακέτα τσιγάρων και πέντε συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, αλλά και 12 κροτίδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης