Απατεώνισσα που «έφαγε» 120.000 ευρώ συνελήφθη στην Καβάλα

Απατεώνισσα που «έφαγε» 120.000 ευρώ συνελήφθη στην Καβάλα

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή είχε επιβληθεί με καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας 

SYD
Ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε απάτη από κοινού κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές για μια 55χρονη Ελληνίδα, η οποία φέρεται να έχει “φάει” το ιλιγγιώδες ποσό των τουλάχιστον 120.000 ευρώ! Η δράστιδα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην Καβάλα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας που διέταξε την κράτησή της και τη μεταγωγή της στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για κλοπή είχε επιβληθεί με καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας σε βάρος ενός 28χρονου Έλληνα φυγόποινου, ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Στην Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 60χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση τουί Κ.Ο.Κ. με ποινή φυλάκισης δυο μηνών και χρηματική ποινή 150 ευρώ και του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση της νομοθεσίας περί πολεοδομικών σχεδίων με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης