Μαγνησία: Αλβανοί διακινούσαν κοκαΐνη και καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Μαγνησία: Αλβανοί διακινούσαν κοκαΐνη και καλλιεργούσαν χασισόδεντρα

Οι αστυνομικοί ξερίζωσαν έξι δενδρύλλια κάνναβης και κατέσχεσαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ένα tablet, τέσσερα κινητά και 680 ευρώ

Xania-xasisofyteia
Τουλάχιστον 80 χρήστες ναρκωτικών είχαν αγοράσει κοκαΐνη από ένα κύκλωμα Αλβανών που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2018, ενώ καλλιεργούσαν και μια μικρή χασισοφυτεία στην περιοχή Κάτω Λεχώνια του Βόλου.

Εκεί έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν δυο από τους τέσσερις αλλοδαπούς ηλικίας 35 και 31 χρόνων, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο συνεργοί τους ηλικίας 33 και 24 χρόνων που αναζητούνται. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα ηλικίας 54 και 37 χρόνων, που δεν είναι μέλη της σπείρας αλλά «πελάτες» της και αντιστάθηκαν στην σύλληψή τους, γι' αυτό κατηγορούνται για αγορά ναρκωτικών και αντίσταση.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων και ξερίζωσαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατέσχεσαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ένα tablet, τέσσερα κινητά και 680 ευρώ. Οι δύο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, προμήθεια, αποθήκευση, καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι 80 αγοραστές μεταξύ των οποίων οι δυο που συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης