Στην προσαγωγή τριών ανήλικων ατόμων, 15 ετών, για τα αποκρουστικά συνθήματα στο ασανσέρ του γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των προσαχθέντων είναι γιος του γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.
Οι προσαγωγές δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις η Ντόρα Μπακογιάννη είδε τις ηλικίες των προσαχθέντων, απέσυρε τη μήνυση.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.