«Νταής» Ρομά επιτέθηκε σε πολίτη και αστυνομικούς στο Αγρίνιο

«Νταής» Ρομά επιτέθηκε σε πολίτη και αστυνομικούς στο Αγρίνιο

Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης έξω από το Αστυνομικό τμήμα Αγρινίου, με πρωταγωνιστές έναν 46χρονο Ρομά και αστυνομικούς

αστυ76
Το ένα επεισόδιο μετά το άλλο προκάλεσε ένας Ρομά, αρχικά σε βάρος ενός πολίτη, ενώ μετά τα έβαλε με την γυναίκα σκοπό στο αστυνομικό τμήμα του Αγρινίου και επιτέθηκε με ένα μπουκάλι σε έναν άνδρα συνάδελφό της που έσπευσε να την βοηθήσει! Μάλιστα, προκάλεσε και άλλο επεισόδιο στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος!

Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε λίγη ώρα, το βράδυ της Τρίτης και ξεκίνησαν στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με τον έντονο διαπληκτισμό του 46χρονου Ρομά με έναν πολίτη. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και οι δυο άντρες προσήχθησαν στο τμήμα, ωστόσο μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις αποφάσισαν να μην αλληλομηνυθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, βγαίνοντας από το μέγαρο της Αστυνομίας, ο εριστικός Ρομά προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος της σκοπού.

Όταν ένας αστυνομικούς προσπάθησε να τον συλλάβει, ο 46χρονος του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι! Οι δυο τους πάλεψαν με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος, να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Και εκεί, όμως, προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών που τον φρουρούσαν! Τελικά, σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση, απείθεια και αντίσταση, ενώ και ο ίδιος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αστυνομικού για σωματική βλάβη με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία και γι' αυτόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης