Εντεκάχρονος σε σπείρα ανηλίκων με πέντε κλοπές στον Έβρο

Εντεκάχρονος σε σπείρα ανηλίκων με πέντε κλοπές στον Έβρο

Βόλτες με κλεμμένα δίκυκλα και με τις τσέπες γεμάτες χρήματα από διαρρήξεις έκαναν οι τέσσερις «άγουροι» κακοποιοί

peripoliko_main
Βόλτες με κλεμμένα δίκυκλα και με τις τσέπες γεμάτες χρήματα από διαρρήξεις, έκαναν τέσσερις «άγουροι» κακοποιοί που δρούσαν το τελευταίο δίμηνο στον βόρειο Έβρο!

Ανάμεσα στους ανήλικους Ρομά που συνελήφθησαν στο Διδυμότειχο μετά την εξιχνίαση πέντε κλοπών, ήταν και ένας μόλις 11 χρόνων!

Ο πιτσιρίκος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μαζί με τους όχι και πολύ μεγαλύτερους συνεργούς του, ηλικίας 16, 15 και 13 χρόνων, όταν από τις έρευνες προέκυψε ότι είχαν κλέψει τρεις μοτοσικλέτες και ένα μοτοποδήλατο στο Διδυμότειχο και στο χωριό Μάνη του Έβρου, ενώ διέρρηξαν και ένα κατάστημα από το ταμείο του οποίου είχαν αρπάξει τις εισπράξεις. Στο πλαίσιο των ερευνών, τρία από τα κλεμμένα δίκυκλα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε μια αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι τέσσερις ανήλικοι παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές τροχοφόρων και κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ και σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους από την Ασφάλεια Διδυμοτείχου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης