Ξύλο και μηνύσεις μεταξύ συζύγων σε Πήλιο και Αγρίνιο

Ξύλο και μηνύσεις μεταξύ συζύγων σε Πήλιο και Αγρίνιο

Ένας 41χρονος κατήγγειλε ότι η γυναίκα τον χτύπησε, τον εξύβρισε και τον συκοφάντησε, ενώ η 35χρονη “απάντησε” καταγγέλλοντάς τον ότι την χτύπησε και την εξύβρισε

astynomia-peripoliko-ena
Για αλλεπάλληλα περιστατικά βίας σε βάρος της κατήγγειλε τον 52χρονο σύζυγό της στο αστυνομικό τμήμα Βορείου Πηλίου μία 49χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να αναζητηθεί για να συλληφθεί. Ωστόσο, είχε εξαφανιστεί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η 49χρονη, ο 52χρονος φέρεται να άσκησε σωματική και ψυχολογική βία εναντίον της το περασμένο Σάββατο και την Δευτέρα, 22 και 24 Ιουνίου. Καθώς οι αναζητήσει δεν έφεραν αποτέλεσμα, η δικογραφία σε βάρος του 52χρονου υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν μια 35χρονη και ο 41χρονος σύζυγός της οι οποίοι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία μετά από ένα έντονο επεισόδιο μεταξύ τους. Ο 41χρονος κατήγγειλε ότι η γυναίκα τον χτύπησε, τον εξύβρισε και τον συκοφάντησε, ενώ η 35χρονη “απάντησε” καταγγέλλοντάς τον ότι την χτύπησε και την εξύβρισε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν σε βάρος και των δυο δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης