Η Όπρα Γουίνφρεϊ πλήρωσε μια περιουσία στην Apple για να εξαγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τη ζωή της.
Η Apple πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε πως ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ θα σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν στην PageSix πως στην Όπρα Γουίνφρεϊ δεν άρεσε, με αποτέλεσμα να αναβάλει την κυκλοφορία του.
«Ο Κέβιν έκανε την ταινία, αλλά στην Όπρα δεν άρεσε και αρνήθηκε να την αλλάξει. Οπότε, η Όπρα πλήρωσε την Apple», αναφέρει πηγή.
Εκπρόσωπος της δημοσιογράφου επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας: «Καθώς η συμφωνία με την Apple φτάνει στο τέλος της, η κα Γουίνφρεϊ αγόρασε τα δικαιώματα για τη σειρά ντοκιμαντέρ της κι έκτοτε, αποφάσισε να βάλει το πρότζεκτ σε αναμονή».
Πρόσθεσε επιπλέον: «Η κα Γουίνφρεϊ πιστεύει ότι η Λίζα Ερσπάμερ και ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ είναι απίστευτα ταλαντούχοι κινηματογραφιστές κι είναι ευγνώμων για τον χρόνο και την ενέργεια που αφιέρωσαν στο έργο».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.