«Κυνηγοί» χαλκού άρπαζαν καλώδια του Ο.Τ.Ε. και εταιρειών

xalkos

Οι δράστες ηλικίας 35 και 26 χρόνων συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ασφαλείας

Απανωτές επιδρομές στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας έκαναν εδώ και περισσότερο από δυο μήνες δυο Έλληνες “κυνηγοί” χαλκού, οι οποίοι λεηλατούσαν ακόμη και μέρα- μεσημέρι τις αποθήκες του Ο.Τ.Ε., αλλά και τις εγκαταστάσεις εταιρειών οι οποίες δεν βρίσκονται πλέον σε λειτουργία.

Οι δράστες ηλικίας 35 και 26 χρόνων συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ασφαλείας και εξακριβώθηκε ότι από τις 14 Απριλίου είχαν αρπάξει ποσότητες καλωδίων χαλκού του Ο.Τ.Ε. από το περιφραγμένο προαύλιο της αποθήκης υλικών του Οργανισμού. Επιπλέον, είχαν ξηλώσει τα υπόγεια καλώδια χαλκού μιας ανενεργής εταιρείας παρασκευής σκυροδέματος και είχαν αρπάξει καλώδια χαλκού διαφόρων διαστάσεων και ηλεκτρολογικά είδη από άλλη μια ανενεργή εταιρεία εμπορίας σκυροδέματος.

Για τις τρεις περιπτώσεις που εξιχνιάστηκαν, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των δυο δραστών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι έχουν διαπράξει και άλλες σε εργοστάσια ή επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ..

ΣΧΟΛΙΑ

τσ

Μην πατε στην αστυνομια, θα σας πω εγω ποιος το έκανε, οι ρομα της περιοχής το έκαναν. Βάζω κ στοίχημα το σπίτι μου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

pirosvestiki

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνει η νύχτα, αλλά κυρίως τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν από νωρίς το μεσημέρι το νησί  -  Τα ίχνη του 41χρονου είχαν χαθεί από χθες