Άγνωστες νάρκωσαν ηλικιωμένη και την ξάφρισαν στην Κω

Άγνωστες νάρκωσαν ηλικιωμένη και την ξάφρισαν στην Κω

Όταν την εξουδετέρωσαν, οι δράστιδες ερεύνησαν ανενόχλητες όλο το σπίτι της, ώσπου ανακάλυψαν ένα σεντούκι στο οποίο φύλαγε τις οικονομίες της

pension
Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργεί η Αστυνομία που «χτενίζει» την Κω για να εντοπίσει δυο επιτήδειες, οι οποίες έπεισαν μια ηλικιωμένη να τις βάλει στο σπίτι της στην Κέφαλο, το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά κατάφεραν με άγνωστο τρόπο να τη ναρκώσουν και να την ξαφρίσουν.

Η άτυχη γυναίκα ειδοποίησε συγγενικά της πρόσωπα για την περιπέτειά της και εκείνα με τη σειρά τους ενημέρωσαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ξεκίνησαν προανάκριση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε προφορικά η ηλικιωμένη, που δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, οι δυο άγνωστες που δεν ήταν από την περιοχή της έβαλαν ένα μαντήλι στο πρόσωπο και έχασε τις αισθήσεις της.

Όταν την εξουδετέρωσαν, οι δράστιδες ερεύνησαν ανενόχλητες όλο το σπίτι της, ώσπου ανακάλυψαν ένα σεντούκι στο οποίο, σύμφωνα με το Βήμα της Κω, φύλαγε τις οικονομίες της, άρπαξαν τα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Όταν συνήλθε η ηλικιωμένη, οι δυο γυναίκες βρίσκονταν πια μακριά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης