Αγρίνιο: Ηλικιωμένη έδωσε 1.300 ευρώ και οκτώ λίρες στους απατεώνες με τα τροχαία

Αγρίνιο: Ηλικιωμένη έδωσε 1.300 ευρώ και οκτώ λίρες στους απατεώνες με τα τροχαία

Η άτυχη 71χρονη άκουσε έναν άγνωστο να της λέει ότι το παιδί της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια αλλοδαπή και πείστηκε να δώσει τις οικονομίες της

ilikiomenoi-thumata-summorias
Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε σαν... ώριμο φρούτο στην παγίδα των επιτήδειων που τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες παριστάνοντας τους αστυνομικούς και ισχυρίζονται ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν το τροχαίο, ζητώντας χρήματα για να μην έχουν νομικές συνέπειες.

Η άτυχη 71χρονη που σήκωσε το τηλέφωνο στο σπίτι της στο Αγρίνιο, άκουσε έναν άγνωστο να της λέει ότι το παιδί της προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με θύμα μια αλλοδαπή και την εκβίασε ζητώντας μετρητά ύψους 6.000 ευρώ, τάχα για μην το κοινοποιήσει στα Μέσα Ενημέρωσης! Η ηλικιωμένη τα έχασε και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει, αλλά οι οικονομίες της δεν ήταν αρκετές.

Όπως είπε στον άγνωστο συνομιλητή, είχε μόνο 1.300 ευρώ και εκείνος τη ρώτησε αν είχε κοσμήματα ή άλλα τιμαλφή. Όταν η 71χρονη απάντησε ότι είχε οκτώ χρυσές λίρες, εκείνος... «συμβιβάστηκε» και την έπεισε να τις βάλει μαζί με τα χρήματα σε μια σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι της! Έτσι έγινε και οι απατεώνες έγιναν καπνός με την πλούσια λεία τους, ενώ η Ασφάλεια που ενημερώθηκε αργά για την απάτη τους αναζητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης