Αλλοδαπός με τρεις καταδίκες συνελήφθη στα Ιωάννινα

Αλλοδαπός με τρεις καταδίκες συνελήφθη στα Ιωάννινα

Ο 31χρονος φυγόποινος είχε καταδικαστεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών 

astuynomia01
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων θα αποφασίσει την τύχη ενός 31χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πωγωνίου στο Δελβινάκι, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων!

Συγκεκριμένα, ο φυγόποινος είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβίαση αναστολής σε ποινή φυλάκισης δυο ετών, με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών και με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Στην Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω για υπεξαίρεση, με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών.

*** Στη Χίο, αστυνομικοί του τμήματος Μαστιχοχωρίων συνέλαβαν έναν 41χρονο Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση των δικαστικών αρχών του νησιού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης