Συνολικά 49 μετανάστες-πρόσφυγες επέβαιναν σε πνευστή λέμβο που εντοπίστηκε, σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή «Νέα Χηλή», του Δήμου Αλεξανδρούπολης, από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή,
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, όλοι μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης διενεργεί την προανάκριση, ενώ, στη συνέχεια, οι διασωθέντες θα μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο Έβρου.
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.