Ημαθία: Χάρη σε ένα κινητό εξιχνίασαν ληστεία ενάμιση χρόνο μετά

Ημαθία: Χάρη σε ένα κινητό εξιχνίασαν ληστεία ενάμιση χρόνο μετά

Το ψηφιακό σήμα που εξέπεμπε η κλεμμένη συσκευή, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας στα ίχνη δυο αλλοδαπών ηλικίας 42 και 40 χρόνων οι οποίοι τη χρησιμοποιούσαν

astynomia-peripoliko-ena
Ένα κινητό οδήγησε στην εξιχνίαση της ληστείας που είχε γίνει τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου 2018 σε βάρος μιας 60χρονης γυναίκας, από δυο -άγνωστους, τότε- κακοποιούς που παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού της σε περιοχή της Ημαθίας και την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού.

Το ψηφιακό σήμα που εξέπεμπε η κλεμμένη συσκευή, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας στα ίχνη δυο αλλοδαπών ηλικίας 42 και 40 χρόνων οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν. Όμως, δεν ήταν αυτοί οι ληστές, αλλά είχαν... αγοράσει το κινητό από τους δράστες και στην δικογραφία που σχηματίστηκε τους αποδίδεται κατηγορία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ωστόσο, ο εντοπισμός τους αποτέλεσε την άκρη του νήματος για να εξιχνιαστεί η ληστεία και να ταυτοποιηθούν οι δύο αλλοδαποί δράστες ηλικίας 40 και 37 χρόνων, που είχαν αρπάξει από την 60χρονη το κινητό, 60 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα με την οποία έκαναν αναλήψεις ύψους 140 ευρώ από ΑΤΜ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης! Ωστόσο, ούτε αυτοί συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία για ληστεία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης