ΟΑΚΑ: Πρασίνισε η πισίνα λόγω... προεκλογικής περιόδου

ΟΑΚΑ: Πρασίνισε η πισίνα λόγω... προεκλογικής περιόδου

Οι εργασίες συντήρησης της πισίνας έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και υποτίθεται ότι θα άνοιγε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, κάτι που όμως δεν έγινε

pisss
Χιλιάδες μέλη έχασαν την πρόσβαση τους στην ανοιχτή πισίνα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι εξαιτίας των εργασιών συντήρησης που δεν ολοκληρώνονται... λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Οι εργασίες συντήρησης της πισίνας έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και υποτίθεται ότι θα άνοιγε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, κάτι που όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα να παραμένει κλειστή έως σήμερα χωρίς κανείς να είναι σε θέση να ενημερώσει το κοινό για το ποτέ προβλέπεται να ανοίξει.

Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, το κοινό εξυπηρετούνταν από την δεύτερη ανοιχτή πισίνα η οποία όμως παραχωρήθηκε στα camp μόλις αυτά ξεκίνησαν την λειτουργία τους (αμέσως μετά το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς) και σήμερα, όσοι αντέχουν, διαθέτουν χρόνο και διάθεση στοιβάζονται σε τρεις (!) μόλις διαδρομές που τους παραχωρήθηκαν στην πισίνα των κλειστών Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και μάλιστα έως τις 2 το μεσημέρι καθώς μετά το κολυμβητήριο παραχωρείται τίθεται αποκλειστικά στη διάθεση των συλλόγων.

Λογική εξήγηση για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί και τις εικόνες ντροπής που καταγράψαμε δεν υπάρχει, μόνο κάτι αστείες δικαιολογίες ακούσαμε, δήθεν ότι «πέσαμε σε προεκλογική περίοδο και δεν υπάρχει κανείς να υπογράψει για την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης της ανοιχτής πισίνας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης