Κύπρος: Έπεσε το ταβάνι στα κεφάλια των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Κύπρος: Έπεσε το ταβάνι στα κεφάλια των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Μέρος της οροφής κατέρρευσε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ελεγκτή – Στο κτίριο είχε γίνει ανακαίνιση κλιματιστικών και εξαερισμού, με αποτέλεσμα το ταβάνι να παρουσιάσει προβλήματα

kypros_kentro_elegxou
Μέρος της οροφής του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας Λευκωσίας κατέρρευσε σήμερα το μεσημέρι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η Παγκύπρια Συντεχνία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΠΑΣΕΕΚ), κάνει λόγο για έναν τραυματία ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι και στα χέρια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός ευτυχώς δεν φαίνεται να είναι σοβαρός. Ο ελεγκτής φαίνεται να τη γλίτωσε με εκδορές στα χέρια και με οίδημα στο κεφάλι.




Στο κτήριο είχε γίνει στο πρόσφατο παρελθόν ανακαίνιση των κλιματιστικών και του εξαερισμού που βρίσκονται μέσα στην ψευδοροφή. Λίγο καιρό μετά το ταβάνι είχε παρουσιάσει κάποια προβλήματα και ζητήθηκε η επιδιόρθωση του. Το αποτέλεσμα ήταν η σημερινή κατάρρευση μέρους της ψευδοροφής.

Η ΠΑΣΕΕΚ, μέσω της ανάρτησης, κάνει έκκληση για βελτίωση των συνθηκών εργασίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης