Το χασίς αποκάλυψε ότι ήταν και... παραχαράκτης

Το χασίς αποκάλυψε ότι ήταν και... παραχαράκτης

Του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να κληθεί για να απολογηθεί για την παραχάραξη

paraxaraktis
Σε τυπικό έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στην Πάτρα ένας 42χρονος Έλληνας και βρέθηκε με χειροπέδες επειδή είχε στην κατοχή του 13,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή για τους δικαστικούς... μπελάδες που τον περιμένουν.

Αφού συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών ένταλμα σύλληψης για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, το οποίο εκκρεμούσε! Έτσι, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και διέταξε την κράτησή του ώσπου να κληθεί για να απολογηθεί για την παραχάραξη.

*** Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης