Ελασσόνα: Χασισοκαλλιεργητής είχε και δεκάδες ναρκωτικά χάπια

Ελασσόνα: Χασισοκαλλιεργητής είχε και δεκάδες ναρκωτικά χάπια

Στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν 51 ναρκωτικά χάπια

Xania-xasis
Ένα αρκετά μεγάλο φυτώριο κάνναβης που αποτελούνταν από 17 δενδρύλλια ύψους ως 38 εκατοστών, καλλιεργούσε στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας ένας 58χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Εκτός από τα χασισόδεντρα, στο σπίτι του δράστη βρέθηκαν 51 ναρκωτικά χάπια, άλλα οκτώ δισκία άγνωστης σύνθεσης που εστάλησαν για χημική ανάλυση, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και μικροποσότητες μίγματος κάνναβης και καπνού. Ο 58χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Τα 10,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε μέσα στο αυτοκίνητό του όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. σε έναν δρόμο του δήμου Φαιστού, ήταν αρκετά για να βρεθεί με χειροπέδες ένας 29χρονος. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου ένας 44χρονος, όταν έγινε έρευνα στην αυλή του σπιτιού του σε περιοχή της Χαλκιδικής και διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με την κατηγορία της καλλιέργειας ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης