Αδέλφια συνελήφθησαν για διάρρηξη με πλούσια λεία στην Άρτα

Αδέλφια συνελήφθησαν για διάρρηξη με πλούσια λεία στην Άρτα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών και αφέθηκαν ελεύθεροι

polizia
Ένα μικρό μέρος από την πλούσια λεία της διάρρηξης που είχε γίνει στο διάστημα από το περασμένο Σάββατο ως την Τρίτη στο σπίτι μιας 73χρονης στην κοινότητα Βλαχέρνα της Άρτας, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην κατοικία των δραστών, δυο Ελλήνων αδελφών που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι δυο νεαροί ηλικίας 31 και 28 χρόνων είχαν αρπάξει από το σπίτι της ηλικιωμένης ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, χρυσές λίρες, κοσμήματα, ένα κινητό και διάφορα άλλα αντικείμενα. Όμως, στην κατοχή τους βρέθηκε μόνο έναν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων που αποδόθηκαν στην 73χρονη, ενώ οι δράστες δεν αποκάλυψαν τι απέγιναν τα υπόλοιπα κλοπιμαία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και αφέθηκαν ελεύθεροι.

*** Δυο καταστήματα διέρρηξε στη Ρόδο ένας 38χρονος Έλληνας ο οποίος άρπαξε χρήματα και διάφορα προϊόντα, ενώ παραβίασε και ένα σπίτι αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Οι τρείς διαρρήξεις, που έγιναν το περασμένο Σάββατο, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και εντοπίστηκε ο δράστης αλλά δεν συνελήφθη μιας και είχε περάσει το αυτόφωρο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης