«Μίνι» χασισοφυτείες εντοπίστηκαν σε Χαλκιδική, Μαγνησία και Τρίκαλα

«Μίνι» χασισοφυτείες εντοπίστηκαν σε Χαλκιδική, Μαγνησία και Τρίκαλα

Οι ιδιοκτήτες τους συνελήφθησαν και τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν

dendrilia
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πυκνή βλάστηση κοντά στο σπίτι του σε περιοχή της Χαλκιδικής καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου ένας 68χρονος Έλληνας. Η μίνι φυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, που βρήκαν και 59 ναρκωτικά χάπια στο όχημα του δράστη. Ο 68χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στην αυλή του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ένας 62χρονος, καθώς ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 25 και 30 εκατοστών, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 16,73 γραμμαρίων, άλλη μία με μείγμα κάνναβης και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων, αλλά και οκτώ ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή.

Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 32χρονος, διότι σε έρευνα που έκανε εκπαιδευμένος σκύλος, βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 25 εκατοστών το καθένα, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε ένα... τροχόσπιτο στην αυλή της κατοικίας του!

Στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 42χρονος, στην αυλή του σπιτιού του οποίου ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 50 εκατοστών, αλλά και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 91 γραμμαρίων μαζί με μία ζυγαριά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης