Στην πορεία της Εργατικής Πρωτομαγιάς μετείχε ο Γιάνης Βαρουφάκης και το κόμμα του, «ΜέΡΑ25».
Τα μέλη του κόμματος κρατούσαν πανό, με το οποίο καλούν σε ανυπακοή σε όσους καταπατούν τα εργασιακά δικαιώματα.
Πέραν του κ. Βαρουφάκη, με το «ΜέΡΑ25» βρέθηκαν η σύζυγός του και υποψήφια ευρωβουλευτής, Δανάη Στράτου και η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής, Σοφία Σακοράφα.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events