Ρήμαζε επί ένα χρόνο δυο εξωκλήσια στην Άρτα

Ρήμαζε επί ένα χρόνο δυο εξωκλήσια στην Άρτα

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν ως δράστη τον 50χρονο και βρήκαν στην κατοχή του τα χρήματα που είχε αρπάξει μαζί με τα αφιερώματα πιστών από τα εικονίσματα

pagkari-ekklisia-ena
Μετά από έναν χρόνο εξιχνιάστηκαν οι αλλεπάλληλες κλοπές που γίνονταν στα εξωκλήσια του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Βαρβάρας στην κοινότητα Ροδαυγή της Άρτας και ο 50χρονος Έλληνας που ρήμαζε κάθε τόσο τα παγκάρια συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Μετά τις καταγγελίες για νέες κλοπές που έγιναν το πρωί της Μ. Δευτέρας από τους ιερείς των δυο μικρών εκκλησιών, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν ως δράστη τον 50χρονο και βρήκαν στην κατοχή του τα χρήματα που είχε αρπάξει μαζί με τα αφιερώματα πιστών από τα εικονίσματα.

Στην πορεία της έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο ίδιος είχε «χτυπήσει» επανειλημμένα τα συγκεκριμένα εξωκλήσια από πέρυσι τον Απρίλιο και κάθε φορά έκλεβε χρηματικά ποσά από τα παγκάρια. Ο 50χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές, ενώ εξετάζεται αν έχει ξαφρίσει τα παγκάρια και άλλων ναών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης