Τσαντάκιας που άρπαξε τρεις τσάντες συνελήφθη στον Βόλο

Τσαντάκιας που άρπαξε τρεις τσάντες συνελήφθη στον Βόλο

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου

polic_1_9_1
Τη μια ηλικιωμένη μετά την άλλη έβαζε στο στόχαστρό του ένας 38χρονος Έλληνας που κινούνταν με μοτοσικλέτα και φορώντας κράνος στους δρόμους του Βόλου. Από την περασμένη Κυριακή, είχε αρπάξει δυο τσάντες και είχε αποπειραθεί να «βουτήξει» άλλη μια.

Μετά την τελευταία επίθεσή του σε μια 65χρονη πεζή, το μεσημέρι της Τετάρτης, η δράση του 38χρονου εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, εντοπίστηκε να κινείται με τη μηχανή που κατασχέθηκε μαζί με το κράνος και συνελήφθη. Μέρος από τα μικροαντικείμενα και το μικρό χρηματικό ποσό που περιείχε η τσάντα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην γυναίκα

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι την Κυριακή ο δράστης είχε αρπάξει την τσάντα μιας 72χρονης πεζής που είχε μέσα διάφορα προσωπικά αντικείμενα κ είχε αποπειραθεί να κάνε το ίδιο σε μια 64χρονη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες τετελεσμένες και σε απόπειρα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Σε μια περιοχή της Κοζάνης συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ένας 31χρονος άνδρας και δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 48 χρόνων, από τις οποίες η δεύτερη άρπαξε το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης μέσα από την τσάντα της και διέφυγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο την περίμεναν οι άλλοι δυο. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος της 48χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας για μη καταβολή δικαστικών εξόδων. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης