Λάρισα: Διαρρήκτης έκλεβε μετρητά, κοσμήματα και... ποτά

Λάρισα: Διαρρήκτης έκλεβε μετρητά, κοσμήματα και... ποτά

Ο 35χρονος άνοιξε συνολικά οκτώ σπίτια και εκτός από τα αντικείμενα αξίας, έπαιρνε μαζί του και τα αλκοολούχα ποτά

larisa_klopi
Αδυναμία στο... οινόπνευμα είχε ένας 35χρονος Έλληνας που δρούσε τους τελευταίους δυόμισι μήνες στην πόλη της Λάρισας, όπου διέρρηξε συνολικά οκτώ σπίτια και -εκτός από μετρητά και τιμαλφή- έκλεβε και μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά! Άνδρες της Ασφάλειας τον συνέλαβαν μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρά του να τρυπώσει σε ένα ακόμη σπίτι.

Στο πλαίσιο της έρευνας, εξιχνιάστηκαν οι προηγούμενες επτά διαρρήξεις που είχε διαπράξει από τις 14 Ιανουαρίου με τη χρήση κατσαβιδιού και είχε αρπάξει συνολικά 1.100 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και φο μπιζού άγνωστης αξίας, ένα κλειδί οχήματος και πέντε φιάλες αλκοολούχων ποτών. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων, δύο κατσαβίδια, δύο ζευγάρια γάντια και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης