Σπίτι - αποθήκη λαθραίων προϊόντων καπνού στην Πτολεμαΐδα

Σπίτι - αποθήκη λαθραίων προϊόντων καπνού στην Πτολεμαΐδα

Βρέθηκαν 250 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 25 συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 250 γραμμαρίων, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης

Ptolemaida-tsiagara-kapnos
Στοχευμένο έλεγχο έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας και της Ο.Π.Κ.Ε. Κοζάνης σε έναν 27χρονο αλλοδαπό για τον οποίο είχαν ενδείξεις ότι διακινεί λαθραία προϊόντα καπνού και όσα βρήκαν στην κατοχή του και στο σπίτι του στην Πτολεμαΐδα τις επιβεβαίωσαν.

Συνολικά, κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 250 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και 25 συσκευασίες καπνού βάρους ενός κιλού και 250 γραμμαρίων, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Πτολεμαΐδας. Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής στο Αντίρριο ένας 23χρονος αλλοδαπός, στο αυτοκίνητο του οποίου έκαναν έλεγχο αστυνομικοί της μεικτής περιπολίας του τμήματος Ναυπακτίας. Όμως, δεν έφτανε που μετέφερε 867 γραμμάρια λαθραίου καπνού, διαπιστώθηκε από το αλκοτέστ ότι οδηγούσε και υπό την επήρεια μέθης! Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του Κ.Ο.Κ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

*** Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες, ένας 50χρονος και μια 55χρονη, και βρήκαν στο εσωτερικό του 930 λαθραία πακέτα τσιγάρων που κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο και 970 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του 50χρονου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης