Με ΚΤΕΛ μετέφεραν δυόμισι κιλά χασίς στην Καρδίτσα

Με ΚΤΕΛ μετέφεραν δυόμισι κιλά χασίς στην Καρδίτσα

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθούν ναρκωτικά με το συγκεκριμένο δρομολόγιο και έκαναν ελέγχους σε όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους

Karditsa-xasis-KTEL
Ησύχασαν μόλις ξεκίνησε από την Καρδίτσα το υπεραστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, δυο νεαροί Έλληνες που επιβιβάστηκαν «φορτωμένοι» με σημαντική ποσότητα ναρκωτικών. Δεν φαντάστηκαν, όμως, ότι θα το σταματούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας πριν βγει από την πόλη!

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθούν ναρκωτικά με το συγκεκριμένο δρομολόγιο και έκαναν ελέγχους σε όλους τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Έτσι, ανακάλυψαν τις τέσσερις συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 326 γραμμαρίων που μετέφεραν οι δράστες ηλικίας 24 και 21 χρόνων και τους πέρασαν χειροπέδες. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

*** Χασίς για κάθε γούστο κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. στο σπίτι ενός 25χρονου αλλοδαπού στην Φλώρινα, όπου έκαναν έρευνα μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 7,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,2 γραμμαρίων και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης