Καιρός: Με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει ο Μάρτιος

Καιρός: Με ήλιο και υψηλές θερμοκρασίες μπαίνει ο Μάρτιος

Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς

ilios-athina-ena
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 3 έως 17, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά από 3 έως 14, στην Πελοπόννησο από 6 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 5 έως 16, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 16, και στην Κρήτη από 6 έως 17.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

Κλείσιμο
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.


Πηγή: meteo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης