Στο «σφυρί» η βίλα του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό

Στο «σφυρί» η βίλα του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό

Πρόκειται για μία λιθόκτιστη κατοικία, με υπόγειο και ημιυπόγειο, περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε οικόπεδο 1.200 τμ - Στις 11 Σεπτεμβρίου η διαδικασία

bombolas01
Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 η βίλα του Φώτη Μπόμπολα στο Παλαιό Ψυχικό, για χρέη ύψους 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για μία λιθόκτιστη πολυτελή κατοικία, με υπόγειο και ημιυπόγειο, περίπου 800 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε οικόπεδο 1.200 τετραγωνικών μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακίνητο διαθέτει πισίνα 57 τετραγωνικών και η τιμή πρώτης προσφοράς, για την έναρξη του πλειστηριασμού έχει οριστεί στα 4.200.000 ευρώ. Η οικοδόμησή του ξεκίνησε το 1927 και σταδιακά προστέθηκαν και άλλα κτίσματα, ενώ το 2000 το κτίριο κηρύχτηκε διατηρητέο.

Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός, που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα eauction, δεν είναι ο πρώτος για τη γνωστή εκδοτική οικογένεια.

Στις 26 Ιουλίου του 2017 ολοκληρώθηκε, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η διαδικασία αναγκαστικού πλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας »Πήγασος», της εκδοτικής επιχείρησης της οικογένειας Μπόμπολα, η οποία βρέθηκε στα χέρια των τραπεζών για χρέη 160 εκατομμυρίων ευρώ. 

Τον έλεγχο της εταιρείας είχε, περίπου, από το 2000 και μετά, ο Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης